یکی دیگر از روشهای بسیار جدید در پیوند طبیعی موی سر برای زیباجویان عزیز استفاده از خدمات کاشت مو به روش نیوگرافت است. در این روش با استفاده از دستگاه نیمهخودکار و رباتیک برای ترمیم و کاشت مو استفاده میشود. روش NeoGraft برای اولین بار در سال 2009 مورداستفاده قرار گرفت و در سال 2011 اولین تأییدیه خود را از FDA دریافت کرد. امروزه روشهای مختلف و رایجی برای کاشت وجود دارد که نئوگرافت بهعنوان یکی از مدرنترین تکنیکهای پیوند موی سر خواهد بود. اگر علاقهمند به آشنایی با این روش هستید با ما تا انتهای مطلب همراه باشید.

کاشت مو به روش نیوگرافت
ازآنجاییکه اکثر مردان و زنان با افزایش سن و برخی مشکلات پیش رو دچار ریزش مو میشوند و بهنوعی از یک آلوپسی آندروژنیک یا همان الگوی طاسی مردانه رنج میبرند بهترین راهکار برای ترمیم ریزش مو استفاده از مدرنترین و مؤثرترین روشهای کاشت طبیعی موی سر خواهد بود.
نئوگرافت یا همان نیوگرافت امروزه یکی از جدیدترین روش کاشت بهحساب میآید که بهعنوان یک نسخه نیمهخودکار از کاشت مو به روش FUE است. درروش NeoGraft هرگونه خطاهای انسانی حذفشده و ریسک جراحی نسبت به سایر روشهای کاشت بسیار کاهش خواهد یافت و از طرفی نتایج بسیار رضایتبخش خواهد بود.
درست است که روش نئوگرافت امروزه بهعنوان شیوه جدید کاشت طبیعی مو بهحساب میآید اما هر تکنیکی میتواند دارای مزایا و معایبی نیز باشد که در ادامه این موارد را توضیح میدهیم.

مزایای استفاده از روش نئوگرافت
ازآنجاییکه استفاده از نئوگرافت بهعنوان یکی از پیشرفتهترین روشهای کاشت با استفاده از فناوری پیشرفته Venus Treatments بهحساب میآید به همین دلیل بدون کمترین آسیب به بانک مو میتوان این کار را انجام داد. بهصورت کلی مزایای روش نئوگرافت شامل برخی موارد زیر است:
کاهش آسیب به فولیکول مو
استفاده از متد جدید NeoGraft هرگونه تروما و یا آسیب به فولیکولهای مو را نسبت به سایر روشهای دیگر ازجمله کاشت مو به روش FUE و کاشت مو به روش FUT کاهش خواهد داد. به همین دلیل باعث خواهد شد تا نتایج پیوند موی سر شما رضایتبخشتر باشد.
عوارض کمتر
کاشت به روش نئوگرافت بهعنوان یک روش کم تهاجمی شناخته میشود به همین دلیل از عارضه بسیار کمتری نیز برخوردار است. در این تکنیک از هیچ نوع بخیهای استفاده نمیشود و با استفاده از ربات نیمه اتوماتیک هیچ آسیب حادی به رگهای خونی و اعصاب زده نخواهد شد.
سرعت بالاتر نسبت به FUE
جالب است بدانید این روش بسیار سریعتر از تکنیک FUE است. در روش FUE ممکن است بنا به تشخیص پزشک و شرایط بیمار چند روز برای کاشت زمان صرف شود اما در روش نئوگرافت معمولاً بین 4 تا 10 ساعت میتوان به نتایج دلخواه رسید.
معایب استفاده از روش نئوگرافت
ازآنجاییکه شاکله اصلی روش نئوگرافت کاملاً ایمن است اما ممکن است بهندرت برای برخی افراد عوارض خفیفی نیز ایجاد کند که بهصورت کلی به معرفی برخی از معایب این روش خواهیم پرداخت:
تهی شدن محل اهداکننده
ممکن است مانند روش FUE بنا به نیاز از بانک مو بیشازحد با استفاده از این روش نیمه اتوماتیک برداشته شود لذا ممکن است ظاهر پروانه خورده در محل اهداکننده نمایان شود.
بهجا ماندن زخمهای ریز
برخلاف برخی تکنیکهای کاشت موی سر ازجمله FUT و FUE جای زخم و اسکار بسیار نازکی از خود بر جای میگذارد؛ اما درهرصورت در محل برداشتن فولیکول زخم ریزی ایجاد میگردد. این جای زخمها معمولاً با رویش مجدد مو در ناحیه بانک مو قابلرؤیت نیستند و فقط با تراشیدن سر نمایان خواهند شد.
خط رویش غیرطبیعی
اگر در روش کاشت زاویه درستی توسط پزشک برای ربات تنظیم نشود ممکن است نتایج مصنوعی به نظر برسد و خط موی غیرطبیعی رخ دهد که این مورد بسیار مهم است.
شوک ریزش مو
تقریباً اکثر افراد حتی تا چند هفته پس از جراحی یک شوک ریزش مو ناشی از پیوند را تجربه میکنند که این مورد طبیعی است و بهمرور رفع خواهد شد. بهاصطلاح به این فرآیند شوک پس از جراحی ریزش مو تلوژن افلوویوم نیز میگویند که معمولاً طی چند ماه بهطور کامل موها مجدداً رشد طبیعی خود را آغاز خواهند کرد.
سایر عوارض
و اما بهصورت کلی برخی دیگر از عوارض روش نئوگرافت را به شما معرفی خواهیم کرد که عبارتاند از:
- تورم در ناحیه کاشت
- خونریزی خفیف
- بیحسی پوست سر

مراحل کاشت مو به روش نیوگرافت
همانطور که در مطالب بالا ذکر شد استفاده از این روش نوین با رباتهای پیشرفته و پزشک متخصص انجام میگردد که شامل برخی مراحل زیر خواهد بود:
1- مرحله آمادهسازی
در این روش یک جلسه مشاوره رایگان به زیباجو ارائه میشود و پزشک متخصص وضعیت موهای شما را بررسی کرده و بهنوعی اقدام به ترسیم خط رویش مو خواهد کرد. در هنگام آمادهسازی برای کاشت معمولاً از بیحسیهای موضعی استفاده میشود.
2- مرحله برداشت فولیکول مو
در این مرحله زیباجو بر روی یک صندلی مخصوص مینشیند و پزشک متخصص با برنامه که به سیستم هوشمند ربات داده است وضعیت موی سر را آنالیز میکند. در این مرحله دستگاه با استفاده از سوزنهای بسیار ریزی فولیکولهای مو را از پوست سر جدا کرده و این کار بهصورت تکتک انجام خواهد شد.
3- مرحله کاشت فولیکول مو
در این روش نیز فولیکول مو بر اساس آنالیزهای دقیق در محل موردنظر (محل اهدا شونده) کاشته میشوند تا خط رویش دقیقی در ناحیه موردنظر ایجاد شود.
کاندیدای مناسب روش نیوگرافت چه کسانی هستند؟
بهصورت کلی کاندیدای این روش کسانی هستند که عاری از هرگونه شرایط غیرعادی ازجمله فشارخون بالا، دیابت شدید خواهند بود و اما بهصورت کلی این روش مناسب افراد زیر است:
- افرادی که الگوی طاسی مشخصشدهای دارند
- کسانی که سن آنها بیشتر از 25 سال سن خواهد بود.
- افرادی که تارهای موی ضخیمی برخوردار هستند.
- افرادی که بانک موی قوی دارند.
- افرادی که ریزش موی آنها ناشی از استرس، مصرف برخی داروها و همچنین شیمیدرمانی نباشد.
کلام پایانی
خداوند زیبا است و زیبایی را دوست دارد؛ بنابراین هر انسانی ذاتاً زیبایی را دوست دارد و داشتن موهای پرپشت و خوشحالت باعث افزایش اعتمادبهنفس در افراد خواهد شد. روش نئوگرافت بهعنوان یکی از جدیدترین متد کاشت مو بوده که با استفاده از ربات هوشمند و نظارت مستقیم پزشک متخصص انجام میشود. اگر نیاز به استفاده از این روش دارید حتماً قبل از مراجعه به کلینیک بررسیهای لازم را داشته باشید و در مورد پزشک خود نیز تحقیق کنید تا بهترین نتیجه را از کاشت بگیرید.